Gastenboek

Wotse Heins
31-05-2020
Mijn dehler 31 top uit 1993 heeft nieuwe ruiten nodig want de oude kun je haast niet meer doorheen kijken. Kunnen jullie dit en zou het kosten?
Chretien Delforterie
11-05-2020
Afgelopen week zijn 12 ramen van mijn Bavaria 38 in Edam vervangen. Het resultaat is prachtig en de service ook. De ramen werden keurig verwijderd en na korte tijd weer netjes gemonteeerd. Omdat er misschien regen op komst was heeft BootRuitSpecialist heel hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Ondanks dat de ramen netjes afgeplakt waren wilden ze de montage zsm in orde hebben om elk risico van lekkage te voorkomen. Super gedaan!
Frits van der Wolk
14-10-2019
Afgelopen week is het glas van ramen en dekluiken van onze Friendship-28 op zeer deskundige wijze vervangen door Arjan Muller van de Bootruitspecialist. Wat een vakman is Arjan. Ondanks zeer moeilijk te verwijderen sierlijsten van de vaste ramen is de klus geheel naar wens uitgevoerd. Onze boot ziet er weer als nieuw uit!
Fram
18-04-2018
De Bootruitspecialist bleek voor mij als eigen boot bouwer een gouden greep. Overtuigd van het eigen kunnen bleken ze bereid te zijn om de door mijzelf vervaardigde gebogen mallen te gebruiken voor mijn nieuwe ramen. Dat is toch afwijkend van het eigen proces, maar René had slechts een paar woorden nodig om precies te snappen wat ik bedoelde en hoe ik het wilde hebben. Nadat de ramen geleverd zijn heb ik ze vervolgens zelf aangebracht. De 3D passing bleek perfect. Hartelijk dank voor het vakmanschap en de geleverde service. Foto's zijn met onderstaande link te vinden. https://framsblog.wordpress.com/2018/04/06/cabin-windows-finished/
peter.
09-05-2017
Voor onze Feeling 39DI goed advies gehad en na veel vergelijken gekozen voor dit bedrijf. Op advies van Rene de 3 voorramen uit 1 stuk te maken, voorgebogen en gelijmd ipv geschroefd. Ook de andere kajuitramen laten vervangen, ziet er super super strak uit!
Henk Nijmeijer
19-02-2017
Voor mijn Lewmar vluchtluik het afsluitrubber en ruit laten vervangen. Meteen een nieuw gat in laten frezen voor een solar ventilator. Perfect gedaan ; het dertig jaar oude luik weer als nieuw en kan er weer tientallen jaren tegen aan. De mensen van de Bootruitspecialist zijn enthausiast over hun vak en zijn deskundig. Ik was verrast te horen met welke zaken men momenteel bezig is op het gebied van bootramen.
Hans Erik van Helsdingen
11-07-2016
Afgelopen week de ruit van mijn lewmar luik laten vervangen. Perfect en volgens afspraak uitgevoerd. Ik kan de bootruitspecilaist vanharte aanbevelen.
Adrie Dekker
08-07-2016
Deze week de craquele ramen van de 2 dekluiken van mijn Dehler 34 laten vernieuwen door de Bootruitspecialist. Resultaat is fantastisch. Ziet er weer als nieuw uit. Heel prettig is dat voor zowel Marjo als Rene geldt: Afspraak is afspraak! En daarbij prima kwaliteit werk.Kom vast nog een keer terug voor kajuitramen vervangen.
Ronald
14-06-2016
Ik heb recent een boot ruit voor mijn consoleboot laten maken en het resultaat mag er zijn. Het past perfect. Ook de communicatie met Marjo en Rene verliep zeer soepel en gemaakte afspraken zijn ook nagekomen.
Johan Broekhuizen.
10-06-2016
Vandaag mijn Bayliner weer opgehaald bij bootruitspecialist, binnen 1 week was hij voorzien van een nieuw raam,, en ik moet zeggen hij zit er boven verwachten mooi, strak en stevig in. Prima bedrijf waar je super vriendelijk te woord wordt gestaan door marjo( het zonnetje in huis) Bedankt voor zover, Mvg Johan
Niek
16-02-2016
Prima passende ruiten gemaakt ter vervanging van de opgeschroefde oude. Goed advies over lijmen van de ruiten i.p.v. schroeven. Nadat er een ruit te weinig geleverd bleek, werd ook dat prima opgelost.
Ben
08-02-2016
In mijn geval ging het om het vervangen van de ruiten van 2 Lewmar dekluiken voorzien van ventilatieroosters. De ruiten waren gecraqueleerd en een van beide luiken lekte water langs de rubbers. Voor een nette prijs zijn beide ruiten vervangen, inclusief het overzetten van de roosters. Keurig werk geleverd!
Dancer
03-02-2016
Als de patrijspoorten van onze boot openstaan, kan het nog wel eens inregenen. Wij hadden gevraagd om een oplossing hiervoor in de vorm van een kunststof kapje boven de ramen. Tijdens een gesprek met René kwamen we tot een andere, veel betere oplossing. Er zit nu een soort voorzet raam in, waardoor het er veel strakker uitziet en geen ruimte inneemt. Super idee en snel geleverd!
Mark Hosman
12-11-2015
Prettige communicatie met Rene en zeer snel een scherpe offerte ontvangen. De ramen 's ochtends afgegeven en 's middags weer opgehaald. Lekker snel!! De ramen inmiddels gemonteerd en past allemaal prima. De ramen van m'n boot staan nu in hun computer, dus bij een ongelukje ook zo weer nabesteld. Bedankt voor de service!
Jan Derksen
22-09-2015
Bedankt voor de snelle service. De ruit past precies en het luik ziet er prima uit met het getint glas.
Wino
14-07-2015
Door een ongelukje mijn raam gesneuveld van ons oldtimer bootje. Via Internet debootruitspecialist.nl gevonden, prima geholpen goede service en een perfect eindresultaat. Rene en Marjo bedankt!!
Marco Peetoom
06-07-2015
Snelle en goede service. Op maandag is de ruit van mijn consoleboot ingemeten en op vrijdag kon ik de perfect passende ruit ophalen.
Zeilboot 'Maxime'
12-05-2015
Omdat de ramen van onze nieuwe 2e hands zeilboot helemaal craquelé waren moesten er nieuwe op. De offerte was er snel en ook het plaatsen kon snel ingepland worden. Helaas waren de kajuitramen niet 1,2,3 waterdicht geplaatst. Tot 2 keer toe werd hier snel en prettig op gereageerd en geprobeerd het euvel zo snel mogelijk te verhelpen. Uiteindelijk zitten ze er nu waterdicht op en kunnen we weer naar buiten kijken.
Henk Smit
23-03-2015
Tijdens de januaristorm mijn kilkruiser 530 van de trailer gewaaid en het windscherm op de kajuitwas aan stukken. Bootruitspecialist kwam snel met een offerte, die overigens zeer snel door mijn verzekering volledig werd betaald. Na accepatie binnen een week werden de resatnten van mijn ruit er vakkundig afgehaald, met tape zoveel mogelijk gereconstrueerd. Na een week was mijnruit klaar en kon weer op de boot gezet worden. Past perfect en ook mijn aluminiumframe van het ruit weer keurig in model gebracht. Uitermate tevreden over de service en ook deasftersaleservice ( gebeld door de Bootruitspecialist of alles naar wens was gegaan. Een aanrader.
Gerrit Onink
02-03-2015
Vandaag een gebogen ruit opgehaald. Wat een enthousiasme in dit bedrijf zeg!! Iedereen super vriendelijk en gemotiveerd. Meedenkend, heldere afspraken en een mooi product. Kortom erg professioneel en super kwaliteit. Dank hiervoor ;)
Koos Goosens
02-03-2015
Bij de Bootruitspecialist een nieuwe gebogen voorruit laten plaatsen op onze speedboat. Het resultaat is prachtig! De speedboat kon ook lekker bij jullie binnen staan. Bedankt voor het vakmanschap en de vriendelijke service!
Richard vd Heijden
27-02-2015
snelle reactie op prijsaanvraag via email , vervolgens correct en zeer vriendelijk geholpen. Ik moet de Lewmar luiken voorzien van nieuw Lexan nog binnenkrijgen maar op basis van wat ik in Nieuwegein zag durf ik nu al te zeggen dat het resultaat perfect zal zijn. Alvast bedankt René.
Gerton Eijkhout
24-11-2014
Gerton E. (accountant) Beste René, Complimenten voor het eindresultaat van de vervangen ruiten van mijn speedboot. Door jouw 3D apparatuur zijn de nieuwe gebogen ruiten veel stabieler dan de originele vlakke ruiten. Geweldig bedrijf met een meer dan uitstekende service. Veel succes!!
Rob
21-11-2014
Voor mijn zojuist aangeschafte Beneteau First22 uit 1980 nieuwe kajuitramen en raam voor vluchtluik laten maken bij Botenruitenspecialist. Snel en vakkundig (kleur)advies en daarna snelle levering. Top. Nu nog plaatsen en in het voorjaar ook nog even een kajuitluik laten maken.
Bert M.
16-10-2014
Op 1 oktober jl. is mijn ruit ingeslagen. Na lang zoeken, waarin ik steeds te horen kreeg "glasruiten zijn uit de tijd meneer", maar als u een mal stuurt kunnen wij u een prijs opgeven. Tot ik "bootruitspecialist" aan de lijn kreeg. Een vriendelijke dame vroeg mij wat gegevens en zij dat ik z.s.m. een mail kreeg met offerte. En, inderdaad na 2 uur kreeg ik een complete offerte. Gebeld met de mededeling akkoord te gaan maar hoe moest ik de mal inleveren. U hoeft niets te doen vandaag komt er iemand bij u langs om de ruit elektronisch in te meten. Perfect. ruit reeds geplaats een warme douche voor de medewerkers van dit bedrijf.
Reinier
28-09-2014
Zeer tevreden met het vervangen van het acrylaat in de Lewmar luiken en ramen van mijn zeilboot door de bootruitspecialist. Snelle levering en zorgvuldige montage, echt vakwerk. Prima service, ga zo door!
Tim Valckenier
23-06-2014
Beste Bootruitenspecialist, Super bedankt voor het vakwerk aan mijn neptunus. Ramen zijn super qua kleur en vorm. Scheelde mij ontzettend veel geld met glas en het resultaat is super! Dik tevreden, Gr Tim
Volkert
19-05-2014
Tijdens de storm van afgelopen oktober was de raampartij van de boot kapot gegaan. We kwamer erachter dat dit niet standaard te koop is maar dat dit op maat gemaakt moest worden. Na een zoektocht zijn we uitgekomen bij de bootruitspecialist. We hebben de aluminium profielen naar de bootruitspecialist gebracht. Hier zijn we prettig geholpen, we konden kiezen uit een groot aantal tinten. Vervolgens zijn de ramen op maat gemaakt. Afgelopen week hebben we het geheel weer opgehaald......we zijn erg tevreden met het resultaat. De ramen zijn prachtig en konden zo weer op de boot geschroefd worden, alles paste weer precies op z'n plek. We raden dit bedrijf zeker aan met name t.a.v. van de kwaliteit en de prettige communicatie met de medewerkers.
R-J Brave
08-04-2014
Nieuwe deurtjes voor mijn Dehler 31 besteld. Dankzij het ruime assortiment mogelijkheden zijn ze nu in de kleur en uitvoering zoals gewenst. Perfect uitgevoerd en snel geleverd Kan er weer jaren tegen. .... en er zitten nog zoveel andere ramen op de boot...
Mathijs
06-04-2014
Mijn Oceaan 22 was toe aan een paar nieuwe ramen en via wat online zoeken kwam ik uit op de bootruitspecialist. De vele positieve referenties hebben niets te veel gezegd en ik sluit mij hier dan ook graag bij aan. Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen en altijd met een glimlach. Dikke plus voor de bootruitspecialist.
Arnoud Zeinstra
17-03-2014
Bootraam voor mijn Elan ontvangen, prettige communicatie en werkelijk vakwerk afgeleverd!!!! Super, super en nog eens super!!
Anneke Bolt
20-02-2014
Gebogen raam besteld geleverd en het paste perfect. dus in 1 woord perfect!!
A.J. van Doorn
07-02-2014
Na veel gezoek uitgekomen bij de bootruitspecialist voor het windscherm van mijn Fairline 41. Vakwerk mag ik wel zeggen ziet er keurig uit, weer als nieuw. Bedankt voor de super goede service is zeker aan te raden. Bedankt heren.
willem landmeter
02-02-2014
grote gebogen ruit laten maken in aluminiumframe. eersteklas vakwerk. zeer klantvriendelijk bedrijf
Stephan
06-01-2014
Na jaren met een ruit gezeten te hebben waar we niet door naar buiten konden kijken (volledig gekrakeleerd) eindelijk iemand gevonden die het wel kon herstellen. Na 1 week was de ruit al terug! Heerlijk als we dadelijk aan het zeilen zijn en weer naar buiten kunnen kijken! En dan ook nog een meevaller gehad met de prijs! Bedankt Rene!
Johan
25-07-2013
Na een paar bedrijven te hebben gevraagd om voor mij een nieuwe ruit te maken voor de boot ben ik zeer aangenaam verrast van het resultaat en ook nog eens van de prijs. Een aanrader, dit vriendelijke bedrijf, en dat zal ik ook zeker doen! Tot een volgend keer.
cees overdijk
18-06-2013
Na lang zoeken bij de bootruitspecialist uitgekomen,voor een nieuw ruit voor mijn waterland 630.Ik heb dit ruit in stukken gevaren en een berg van die stukken meegenomen naar genoemde specialist.Na overleg was de ruit in een week gereed en heb hem zelf geplaatst.En het stond als een huis.Beste mensen bedankt.
Roel
12-06-2013
Bij de bootruitspecialist een nieuwe ruit op een stuurconsole laten inmeten. Hartelijke ontvangst, goed advies en binnen een week klaar. Heeel mooi geworden....
waterland
07-06-2013
Vandaag voorruit/windscreen voor mijn waterland 700 opgehaald. Super echt. In twee dagen klaar, vlak voor het weekend kon het nog net op de valreep. Heel netjes en voor een goede prijs. Ik ga de zon opzoeken!
John
06-06-2013
Door Fred van de Bootruitspecialist een nieuwe ruit op mijn consoleboot gemonteerd ,dit bedrijf doet zijn naam eer aan, snelle levering en vakwerk voor een redelijke prijs.
Anouk
30-05-2013
Super tevreden over de geleverde bootruit door de bootruitspecialist. Vakwerk en supersnelle levering!
Kees Biekens
07-05-2013
Heb deze week mijn nieuwe ruitje op mijn speedbootje gezet die gemaakt is door de botenruit specialist. Goede service en ze denken mee. ruitje bij de specialist meteen gepast en gaatjes geboord .dus alleen maar monteren prima service.
Xtenders
02-05-2013
Erg tevreden met de nieuwbouwruiten voor onze superjacht tenders. Bootruitspecialist dacht mee met onze wensen en leverde de beloofde kwaliteit binnen kort tijdsbestek. Dank en tot snel.
Waarschip 730 "Aquaryl"
03-04-2013
Eindelijk kajuitraampjes zonder schroeven! Lekkerij verledentijd. Raampjes nagemaakt van origineel, maar nu voorgevormd in de kromming van de kajuit. Prachtig werkgeleverd bootruitspecialist.
Siard
03-03-2013
Ik heb afgelopen week mijn nieuwe ramen ontvangen voor mijn Dehler 35. Mooi strak afgewerkt met de randjes gebraamd. De afmetingen zaten al in de computer, dus alleen bestellen was voldoende.
Gerard Oudenampsen
01-03-2013
Dag bootruitspecialist, deze site is echt mooi geworden! Super handig dat mijn bootruiten zo via internet kan vinden! Keep up the good work!
Laat een bericht achter in het gastenboek© KIM Vormgeving