Gastenboek

peter

Heel aangename samenwerking bij bestellen van flybridge ruit, zowel aan telefoon of via mail. Geen eenvoudige ruit die toch perfect op maat is gemaakt.
Afhaal datum werd netjes gerealiseerd,
Kort gezegd, top!
P.s koffie stond klaar bij afhaling 🙂

Frank

Bootruitspecialist is een naam die het bedrijf eer aan doet. Vakmanschap, goede service en klantvriendelijkheid, worden hoog in het vaandel gedragen.
Met een kapot dekraam van een Dehler VA65 kwam ik aan de balie.
Marjo stelde me gerust door me te vertellen dat het opgelost zou worden.
Rene heeft een identiek gebogen raam gemaakt wat er direct in paste. Chapeau!!

Zelfs extra service door het hang en sluitwerk over te zetten en een een kapot onderdeel hiervan ook na te maken zonder meerprijs. En dat binnen een week.
Het probleem is van A tot Z uit mijn handen genomen. Waar vind je dat nog?
Alles voor een zeer redelijke prijs, Geweldig mooi bedrijf!!

Chretien Delforterie

Afgelopen week zijn 12 ramen van mijn Bavaria 38 in Edam vervangen. Het resultaat is prachtig en de service ook. De ramen werden keurig verwijderd en na korte tijd weer netjes gemonteeerd. Omdat er misschien regen op komst was heeft BootRuitSpecialist heel hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Ondanks dat de ramen netjes afgeplakt waren wilden ze de montage zsm in orde hebben om elk risico van lekkage te voorkomen. Super gedaan!

Frits van der Wolk

Afgelopen week is het glas van ramen en dekluiken van onze Friendship-28 op zeer deskundige wijze vervangen door Arjan Muller van de Bootruitspecialist. Wat een vakman is Arjan. Ondanks zeer moeilijk te verwijderen sierlijsten van de vaste ramen is de klus geheel naar wens uitgevoerd. Onze boot ziet er weer als nieuw uit!

Fram

De Bootruitspecialist bleek voor mij als eigen boot bouwer een gouden greep. Overtuigd van het eigen kunnen bleken ze bereid te zijn om de door mijzelf vervaardigde gebogen mallen te gebruiken voor mijn nieuwe ramen. Dat is toch afwijkend van het eigen proces, maar René had slechts een paar woorden nodig om precies te snappen wat ik bedoelde en hoe ik het wilde hebben. Nadat de ramen geleverd zijn heb ik ze vervolgens zelf aangebracht. De 3D passing bleek perfect. Hartelijk dank voor het vakmanschap en de geleverde service. Foto’s zijn met onderstaande link te vinden. https://framsblog.wordpress.com/2018/04/06/cabin-windows-finished.

Peter

Voor onze Feeling 39DI goed advies gehad en na veel vergelijken gekozen voor dit bedrijf. Op advies van Rene de 3 voorramen uit 1 stuk te maken, voorgebogen en gelijmd ipv geschroefd. Ook de andere kajuitramen laten vervangen, ziet er super super strak uit!

Henk Nijmeijer

Voor mijn Lewmar vluchtluik het afsluitrubber en ruit laten vervangen. Meteen een nieuw gat in laten frezen voor een solar ventilator. Perfect gedaan ; het dertig jaar oude luik weer als nieuw en kan er weer tientallen jaren tegen aan. De mensen van de Bootruitspecialist zijn enthausiast over hun vak en zijn deskundig. Ik was verrast te horen met welke zaken men momenteel bezig is op het gebied van bootramen.

Hans Erik van Helsdingen

Afgelopen week de ruit van mijn lewmar luik laten vervangen. Perfect en volgens afspraak uitgevoerd. Ik kan de bootruitspecilaist vanharte aanbevelen.

Adrie Dekker

Deze week de craquele ramen van de 2 dekluiken van mijn Dehler 34 laten vernieuwen door de Bootruitspecialist. Resultaat is fantastisch. Ziet er weer als nieuw uit. Heel prettig is dat voor zowel Marjo als Rene geldt: Afspraak is afspraak! En daarbij prima kwaliteit werk.Kom vast nog een keer terug voor kajuitramen vervangen.

Ronald

Ik heb recent een boot ruit voor mijn consoleboot laten maken en het resultaat mag er zijn. Het past perfect. Ook de communicatie met Marjo en Rene verliep zeer soepel en gemaakte afspraken zijn ook nagekomen.

Laat een bericht achter in het gastenboek

Gastenboek

Productie en montage bootruiten voor alle merken boten

Contact opnemenWat anderen van ons vinden